NULL

Nieuwe serie DopersGesprekken van start!

Onze nieuwste reeks DopersGesprekken gaat van start! Op 21 oktober wordt het spits van de nieuwe reeks afgebeten met Fokke Obbema, journalist en schrijver.

Op gezette tijden vinden in de prachtige, historische zaal van de Singelkerk bijzondere, persoonlijke ontmoetingen plaats. Tijdens deze gesprekken wordt in kleine kring gesproken over onderwerpen op het snijvlak van geloof en samenleving. De inleiding wordt hierbij verzorgd door sprekers van naam, waarna het gesprek wordt gevoerd met de aanwezige bezoekers.

Zoals gezegd begint de nieuwste reeks met Fokke Obbema op 21 oktober aanstaande. In de volgende aflevering, op dinsdag 24 november, zal politiecommissaris Martin Sitalsing spreken over zijn inzet om de toenemende maatschappelijke polarisatie tegen te gaan. Over de derde aflevering, op 19 januari 2021, volgen nog nadere details.

De vorm is uiteraard aangepast aan de coronaregels: het aantal deelnemers is beperkt, de afstandsregels en de hygiëne worden in acht genomen. Bovendien is registratie vooraf verplicht.

Klik hier voor meer informatie.

Start typing and press Enter to search