NULL

Vriend

Je voelt je thuis in onze gemeente, maar je wilt (nog) geen lid worden. Misschien wil je loyaal blijven aan een ander kerkgenootschap of je bent nog niet toe aan de stap naar een lidmaatschap. Dan kun je vriend van de gemeente worden. Vrienden zijn welkom bij alle activiteiten van de gemeente. Bij ingrijpende gebeurtenissen in hun leven, zoals ‘rouwen en trouwen’, kunnen ze een beroep doen op de gemeente. Vrienden hebben dus bepaalde rechten, en dragen net als leden ook verantwoordelijkheid voor de gemeente. Vrienden doen mee in werkgroepen en praten mee tijdens de Algemene Ledenvergadering. Als je meer wilt weten dan kun je contact opnemen met de kerkenraad. Je kunt ook een oriënterend gesprek aanvragen met de predikant en eventueel meedoen met een introductiegroepje voor nieuwe vrienden, waarbij leden van onze gemeente je wegwijs maken.

Voor meer informatie neem contact op met de Ambtelijk secretaris.

We vragen een minimale bijdrage van € 100 en voor minima en studenten geldt een minimale bijdrage van € 40 per persoon of € 65 per stel.

Belangstellenden
Wil je kennismaken met Doopsgezind Amsterdam? Kom eens langs! Of neem een (tijdelijk) abonnement op het kerkblad idA, aan te vragen bij het kerkelijk bureau, info@doopsgezindamsterdam.nl.

Wil je vriend worden van Doopsgezind Amsterdam vul dan onderstaand formulier in.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start typing and press Enter to search