Singelkerk - Verenigde Doopsgezinde Gemeente Amsterdam. foto en © Yvonne Witte

Singelkerk

Singel 452
1017 AW Amsterdam

Let op: in verband met de coronamaatregelen is de bezoekersingang voor groepen Herengracht 431. Voor individuele bezoekers is de ingang onveranderd aan de Singelkant.

kosterij: tel. 020-6234588
ambtelijk secretaris: tel. 020-6246573

Voor informatie kunt u terecht bij de koster of de ambtelijk secretaris; zij verwijzen u zo nodig door.

Openingstijden Singelkerk

  • zondag van 10.00 – 12.30 uur
  • maandag tot donderdag van 9.00 tot 17.00 uur

Routebeschrijving Singelkerk

De Singelkerk is gelegen in de binnenstad van Amsterdam, tegenover de Universiteitsbibliotheek, vlakbij de bloemenmarkt.

Het gemakkelijkst is de Singelkerk te bereiken met het openbaar vervoer: tram 2, 11 en 12, halte Koningsplein (op het Singel, aan de kant van voornoemde Universiteitsbibliotheek).

Vanuit de richting Centraal Station/Dam naar het Singel: uit de tram een stukje verder doorlopen, met de brug mee naar rechts, en de eerste straat rechts insteken. Singel 451 is na vijftig meter aan de rechterhand.

Vanuit de richting Leidseplein naar het Singel: oversteken, naar links teruglopen, met de brug mee naar rechts, en de eerste straat rechts insteken. Singel 451 is na vijftig meter aan de rechterhand.

Vanuit de richting Centraal Station/Dam naar de Herengracht: uit de tram een stukje verder doorlopen, met de brug mee naar rechts, en de tweede straat rechts insteken. Herengracht 431 is na vijftig meter aan de rechterhand.

Vanuit de richting Leidseplein naar de Herengracht: de tweede straat rechts insteken. Herengracht 431 is na vijftig meter aan de rechterhand.

Vanuit de richting Leidseplein naar de Herengracht: uit de tram een stukje teruglopen tot de Herengracht, de trambaan oversteken en de Herengracht op. Nr. 431 is na vijftig meter aan de rechterhand.

Meerpadkerkje (Amsterdam Noord) - Verenigde Doopsgezinde Gemeente Amsterdam foto en © Yvonne Witte

Meerpadkerk

Meerpad 9
1025 LA Amsterdam

tel. 06-53770601 (koster)
Koster: Bob van der Laag

Routebeschrijving Meerpad

Het Meerpad is een zijweg van de Nieuwendammerdijk en de Waddendijk. Te bereiken met de metro (halte Noorderpark; eindstation) en dan bus 35 (instappen bij halte Noorderpark; uitstappen bij halte Nieuwe Purmerweg; 4 haltes).

  • De Bolder, naast de kerk aan het Meerpad
  • Het Boetje, achter de kerk aan het Meerpad

Start typing and press Enter to search