NULL

Mondkapjes in de kerk

Ook Doopsgezind Amsterdam vraagt onze bezoekers om zich te houden aan het dringende advies van de overheid en bij binnenkomst en vertrek een mondkapje te dragen in onze kerken. Het mondkapje mag af zodra de bezoeker heeft plaatsgenomen in de kerkzaal of andere ruimte.

De afgelopen maanden hebben onze bezoekers zich voornamelijk zorgvuldig aan onze coronaregels gehouden. Hierdoor hebben de diensten en andere activiteiten ook doorgang kunnen blijven vinden. Ook nu de overheid extra maatregelen heeft afgekondigd om verdere verspreiding van het virus te voorkomen kunnen onze diensten door blijven gaan.

Wij nemen echter het dringende advies van de overheid over om onze bezoekers te verzoeken niet-medische mondkapjes te dragen in de publieke binnenruimte. U wordt daarom tot nader order gevraagd om bij binnenkomst en vertrek in de Singelkerk en de Meerpadkerk een mondkapje te dragen. Het mondkapje mag u afdoen zodra u plaats heeft genomen in de kerkzaal of andere binnenruimte. Voor diegenen die hun mondkapjes vergeten zijn er enkele aanwezig.

Wij zullen alert zijn op de naleving van deze voorwaarden en hopen op deze wijze onze activiteiten te kunnen blijven voortzetten terwijl het coronavirus niet verder kan uitbreiden.

Voor alle activiteiten in de Singelkerk en Noord geldt voorlopig hetzelfde advies.

Start typing and press Enter to search