NULL

Aanmelding Kleine Korenmiddag

Zaterdagmiddag 13 oktober organiseert Doopsgezind Amsterdam de 2e Kleine Korenmiddag in de Meerpadkerk in Amsterdam Noord. Zing je in een koor van maximaal 12 leden? Of wil je met een klein groepje vanuit je grotere koor deelnemen aan deze Kleine Korenmiddag? Meld je dan voor 31 augustus aan door onderstaand formulier in te vullen. Begin september hoor je of je koor geplaatst kan worden.

Deelnemende koren treden 20 – 25 minuten op. Het eerste koor start om 13.00, het laatste om 16.30, er is plaats voor 8 kleine koren. Er is een babyvleugel en een orgel aanwezig. Koren dienen zelf zorg te dragen voor een pianist/organist. Deelname kost €15 per deelnemend koor.

Voor wie de locatie (nog) niet kent: de Meerpadkerk, het kleinste kerkje van Amsterdam,  is een uiterst sfeervolle houten kerk aan een zijpad van de Nieuwendammerdijk. De kerk biedt plaats aan ongeveer 50 personen.

Na afloop van het optreden is het bij mooi nazomerweer in de tuin rondom de kerk heerlijk toeven met koffie, thee & taart. Bij slecht weer wordt de koffie, thee & taart geserveerd in een van de bijgebouwen van het complex.  

 

Start typing and press Enter to search