NULL

Thijs Broer en Peter Kee in het Dopers Gesprek

Het verhaal achter het coronabeleid

Op dinsdag 8 maart spreken politiek journalisten Thijs Broer en Peter Kee over hun boek Code Rood. Het verhaal achter het coronabeleid. 

Vanaf het moment dat het coronavirus in Nederland om zich heen greep volgden zij de politieke hoofdrolspelers in de coronacrisis op de voet. Hoe gingen de politiek leiders om met de dilemma’s waarmee ze werden geconfronteerd? Hoe werden cruciale beslissingen genomen?Code rood biedt een onthullende inkijk in de werking van de macht in crisistijd: hoe de bestrijding van de pandemie telkens weer werd bepaald door onvermogen, angst, opportunisme en achterkamertjespolitiek, in een land waar niemand de baas is.

Na afloop zal het boek te koop zijn, gesigneerd door de auteurs.

Het gesprek met Thijs Broer en Peter Kee is een aflevering in de serie persoonlijke ontmoetingen die dit nieuwe seizoen weer in de Amsterdamse Singelkerk plaatsvindt.In de prachtige oude kerkzaal gaan sprekers van naam na een korte inleiding in discussie met een klein gezelschap over wat hen beweegt, op het snijvlak van geloof en samenleving. En jij kunt erbij zijn.

Schuif aan, luister en ga – desgewenst – mee in gesprek. Uiteraard zijn bij ons de coronamaatregelen van toepassing. Aanmelding vooraf is gewenst. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Met je aanmelding rekenen we op je komst!

Doopsgezinde Singelkerk
Ingang Herengracht 431 te Amsterdam (nabij het Koningsplein)
dinsdag 8 maart
20.15 uur – 22.00 uur

 

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
08/03/2022
20:15 - 22:00

Locatie
Doopsgezinde Singelkerk

Start typing and press Enter to search