string(75) "https://www.doopsgezindamsterdam.nl/wp-content/uploads/2024/01/download.png"

Studiedag over de kunst van actief luisteren

Een studiedag over de kunst van actief luisteren die leidt tot echte ontmoetingen en verbindingen.
‘Ik voel me niet gehoord’ is vandaag de dag een veelgehoorde uitspraak. Het is een uiting van onvrede. Het gevoel niet gehoord te worden geeft je het gevoel dat jouw inbreng er niet toe doet.
Kortom: gevoelens van onvrede. En……..hoe vaak wordt de tijd waarin iemand aan het woord is niet  gebruikt om alvast een antwoord te formuleren?
Door actief naar iemand te luisteren kunnen die gevoelens van onvrede worden voorkomen of worden verminderd. Actief luisteren doe je echter niet zo maar en daarom willen we dit gaan oefenen op de eerstkomende studiedag van Quakers en Doopsgezinden.
Deze studiedag vindt plaats op zaterdag 24 februari 2024 in de Johanneskerk te Amersfoort. Het zal vooral een praktische dag zijn, waarin veel wordt geoefend. Deze dag staat open voor iedereen die met dit onderwerp aan de slag wil gaan. Er zijn geen kosten aan deze dag verbonden, maar een bijdrage in de onkosten is te allen tijde welkom.
Details
Wanneer:  zaterdag 24 februari van
Tijd:             10.30 – 16.30 uur
Waar:         Johanneskerk, Westsingel 30, Amersfoort
Laat uiterlijk zaterdag 17 februari even weten of je komt bij secretariaat@dgwereldwerk.nl
Je kunt daar ook terecht met evt. vragen.
De organisatie van deze dag is in handen van Marlies Tjallingii, Maarten van der Werf, Erik Dries, Waldemar Epp en Gerrit Jan Romeijn
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
24/02/2024
10:30 - 16:30

Locatie
Johanneskerk

Start typing and press Enter to search