NULL

Singelkerkconcerten: Voces Atticae

In de Serie Singelkerkconcerten  zal zondagmiddag 19 februari 2023, 14:15 uur – Voces Atticae optreden in de Singelkerk.

Countertenor Harm Huson, artistiek leider van Voces Artticae, komt na een succesvol concert in de Singelkerk in 2021 terug met zijn vocaal ensemble. Het ensemble zingt een Engels programma van de 5-stemmige mis van William Byrd tot ‘The Canticles’ van Britten

  • Elena Roce                 – sopraan
  • Kaspar Snikkers         – countertenor
  • Harm Huson               – countertenor
  • David du Croq            – tenor
  • Remmert Velthuis       – bas-bariton

m.m.v. Jeroen Koopman        – orgel en piano

Verder lezen

Kaspar Snikkers begon tijdens zijn studie fagot aan het Conservatorium van Amsterdam met zanglessen. Naast zijn werk als fagottist bij verschillende orkesten in binnen- en buitenland, waaronder het Koninklijk Concertgebouworkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest, is hij regelmatig te horen als countertenor in diverse samenstellingen, zowel solistisch als in kleine ensembles.
Harm Huson volgde zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Hij zingt en dirigeert oude maar ook hedendaagse muziek, geregeld in combinatie met theater. Harm is zangdocent bij Nieuw Vocaal Amsterdam die bij het slotconcert van de serie Singelkerkconcerten zullen optreden met de Chorakademie Dortmund.
David du Crocq studeerde aan het Twents Conservatorium en heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan bij operagezelschappen en barok- ensembles. Momenteel wordt hij gecoacht door Marcel Reijans.
Remmert Velthuis Bas-bariton Remmert Velthuis zingt als solist in opera en oratorium. Daarnaast is hij verbonden aan het koor Consensus Vocalis en verschillende kleine ensembles. Hij wordt gecoacht door Ronald Klekamp.
Elena Roce is in 1994 geboren in Pula, Kroatië. Ze studeert momenteel aan het Conservatorium van Amsterdam hoofdvak Zang Oude Muziek bij Xenia Meijer. Aan de conservatoria van Zagreb en Amsterdam heeft ze ook een masterdiploma Orgel behaald. Ook is ze artistiek leider van het internationale orgelfestival Organum Histriae in Kroatië.
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
19/02/2023
14:15 - 15:30

Locatie
Singelkerk

Start typing and press Enter to search