string(78) "https://www.doopsgezindamsterdam.nl/wp-content/uploads/2024/02/meerpadkerk.jpg"

Preek van de Leek met Lydia Rood

Dit jaar organiseren we een mini-serie van de Preek van de Leek in Amsterdam-Noord. Op 7, 21 en 28 april zullen in de prachtige Meerpadkerk drie zeer inspirerende sprekers uit Amsterdam Noord hun verhaal delen.

21 april is Lydia Rood te gast in de Meerpadkerk in Amsterdam voor haar Preek van de Leek.

U bent van harte welkom! Toegang is gratis, inschrijven verplicht via het formulier onderaan deze pagina.

Over Lydia Rood

Lydia Rood (1957) is één van Nederlands bekendste schrijfsters. Van haar hand verschenen niet alleen jeugdboeken, maar ook thrillers, romans en theaterproducties. Voor haar jeugdboeken ontving ze onder andere een Vlag en Wimpel en een Zilveren Griffel. Twee van haar thrillers werden genomineerd voor de Gouden Strop.

Preek van de Leek

In de “Preek van de Leek” worden personen uitgenodigd die zich op verschillende terreinen van het leven hebben laten gelden: van theater tot politiek, van poëzie tot muziek. Of ze nu gelovig zijn of niet, ze hebben nog nooit eerder gepreekt. Onder begeleiding van een theoloog krijgen deze leken de vrijheid om een persoonlijke liturgie te creëren. Met het delen van hun persoonlijke ervaringen en het kiezen van een Bijbeltekst, geven ze de preek een uniek karakter geven. Het resultaat zijn verrassende diensten die een breed publiek aanspreken.

21 april Preek van de Leek Noord

Inschrijfformulier 21-04-2024 Preek van de Leek

Naam(Vereist)

 

 

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
21/04/2024
16:30 - 17:30

Locatie
Meerpadkerk

Start typing and press Enter to search