string(78) "https://www.doopsgezindamsterdam.nl/wp-content/uploads/2024/02/meerpadkerk.jpg"

Preek van de Leek met Jelle de Graaf

Dit jaar organiseren we een mini-serie van de Preek van de Leek in Amsterdam-Noord. Op 7, 21 en 28 april zullen in de prachtige Meerpadkerk drie zeer inspirerende sprekers uit Amsterdam Noord hun verhaal delen.

28 april is Jelle de Graaf te gast in de Meerpadkerk in Amsterdam voor zijn Preek van de Leek. Zangeres Rosa Vendel luistert de preek op.

U bent van harte welkom! Toegang is gratis, inschrijven verplicht via het formulier onderaan deze pagina.

Over Jelle de Graaf

Jelle de Graaf (1989) is activist voor Extinction Rebellion en ambassadeur van Stop Ecocide. Eerder was hij actief in de Amsterdamse politiek. Jelle zet zich in voor een samenleving binnen de grenzen van de planeet, een rechtvaardig voedselsysteem en nieuwe democratie.

Preek van de Leek

In de “Preek van de Leek” worden personen uitgenodigd die zich op verschillende terreinen van het leven hebben laten gelden: van theater tot politiek, van poëzie tot muziek. Of ze nu gelovig zijn of niet, ze hebben nog nooit eerder gepreekt. Onder begeleiding van een theoloog krijgen deze leken de vrijheid om een persoonlijke liturgie te creëren. Met het delen van hun persoonlijke ervaringen en het kiezen van een Bijbeltekst, geven ze de preek een uniek karakter geven. Het resultaat zijn verrassende diensten die een breed publiek aanspreken.

28 april Preek van de Leek Noord

Inschrijfformulier 28-04-2024 Preek van de Leek

Naam(Vereist)

 

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
28/04/2024
16:30 - 17:30

Locatie
Meerpadkerk

Start typing and press Enter to search