NULL

Kerstwandeling

Onder het motto ‘De kerk naar buiten’ organiseert op 15 december de Protestantse Kerk Amsterdam een Kerstwandeling langs verschillende kerken in het centrum van Amsterdam. Doel van dit evenement is om het gemeenschapsgevoel onder Amsterdammers en kerkleden te versterken. Binnen en buiten de deelnemende kerken wordt het kerstverhaal gebracht door gemeenteleden met verrassende theaterscènes, koor- en muziekoptredens. Het script is geschreven door Karel Eykman waarbij de verschillende kerken ook een eigen invulling kunnen geven aan onderdelen en zo ook iets van de gemeente kunnen laten zien.

De wandeling die begint en eindigt in de Noorderkerk, loopt langs de Dominicuskerk, de Oude kerk, de Lutherse en de Doopsgezinde kerk naar de Keizergrachtkerk. Vanaf de Keizersgrachtkerk zal de tocht verder gaan met de Tuk Tuk.

Zin om 15 december mee te wandelen? Aanmelden op www.kersttheatertour.nl vooraf is noodzakelijk. Deelnemers kunnen hun eigen starttijd kiezen tussen 18.00 en 20.00 uur. De kosten, inclusief een glaasje glühwein of warme chocolademelk aan het eind (in de herberg de Noorderkerk), bedragen voor volwassenen 5,- euro. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
15/12/2017
18:00 - 20:00

Locatie
Noorderkerk

Start typing and press Enter to search