NULL

FILM & MEERpad

Zondag 12 november: 16.00 uur Film & Meerpad

 

16.00 film (Sufat Chol) en kinderfilm (Dummie de Mummie)

17.45 Samen eten (soep van Bob)

Geef je op, neem vrienden mee. Als je wat te eten mee wilt nemen, leuk! Iemand heeft zich al voor een toetje voor de kinderen gemeld.

opgave: Essemie van Dunné e.vandunne@vdga.nl of 06 48350725

Sufat Chol (Sand Storm) is een Israëlische film uit 2016, geschreven en geregisseerd door Elite Zexer. De film ging in wereldpremière op 25 januari op het Sundance Film Festival in de World Cinema Dramatic Competition waar hij de World Cinema Grand Jury Prize: Dramatic won.

Bruiloftsfestiviteiten gaan van start in een bedoeïendorp in Israël, Jalila bevindt zich in een lastige positie omdat zij het feest moet organiseren voor het huwelijk van haar man Suliman met een tweede, veel jongere vrouw. Ze ontdekt daarenboven dat haar oudste dochter Layla een verboden affaire heeft met een jonge student aan de universiteit.

Dummie de Mummie is een Nederlandse jeugdfilm uit 2014 van Pim van Hoeve met Roeland Fernhout, Julian Ras, Ton Kas en Yahya Gaier over een mummie die plotseling tot leven komt en door het leven gaat als een neef van Goos Guts die ernstige brandwonden heeft en daarom in het verband zit. De film is gebaseerd op de Dummie de Mummie boekenreeks van Tosca Menten.

Een mummie wordt door de bliksem geraakt en komt tot leven. Hij komt terecht bij Goos en diens vader Klaas Guts (Goos’ moeder is overleden), waar hij vrienden wordt met Goos. Ze doen tegenover de buitenwereld of Dummie verbrand is (maar geen pijn meer heeft) en daarom helemaal in het verband zit. Dummie gaat ook met Goos naar school.Alles gaat goed, tot de dag dat Dummie zijn scarabee kwijtraakt.

 

 

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
12/11/2017
16:00 - 19:00

Locatie
Meerpadkerk

Start typing and press Enter to search