NULL

Het Dopers Gesprek met Ron Meyer

Ontmoetingen in de Singelkerk

In het najaar van 2018 is de Amsterdamse Singelkerk weer het toneel van een serie exclusieve ontmoetingen. In de prachtige oude kerkzaal gaan sprekers van naam na een korte inleiding in gesprek met een select gezelschap over wat hen beweegt, op het snijvlak van geloof en samenleving: Het Dopers Gesprek.

Op dinsdag 16 oktober spreekt Ron Meyer, oud-vakbondsman en huidig voorzitter van de SP, over het thema ‘Hoe krijgen we weer greep op de wereld om ons heen?’. Voor zijn boek ‘Grip’ voerde hij gesprekken met honderd maatschappelijke leiders, van Bas Heijne tot Jan Terlouw, over de staat van ons land. Zijn stelling: veel mensen voelen zich verweesd, maar dat hoeft niet zo te blijven.

Op dinsdag 20 november is televisiemaakster Annemiek Schrijver te gast, op woensdag 12 december theoloog en GroenLinks-senator Ruard Ganzevoort.

Entree is kosteloos, maar aanmelden verplicht: er zijn niet meer dan dertig plaatsen beschikbaar. Wil je graag in gesprek met Ron Meyer? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier.

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

 

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
16/10/2018
20:15 - 22:00

Start typing and press Enter to search