NULL

Geannuleerd: Het Dopersgesprek, Liliane Ploumen

Tot haar grote spijt heeft Lilianne Ploumen moeten afzeggen voor Het Dopers gesprek op dinsdag 12 juni in de Doopsgezinde Singelkerk. Er is een belangrijk debat in de Tweede Kamer tussendoor gekomen waar ze bij moet zijn. Dit betekent dat Het Dopers Gesprek op 12 juni niet doorgaat.  

De organisatie probeert zo spoedig een nieuwe afspraak met haar in te plannen. Zodra we meer weten zullen we je hierover informeren.

 

In het voorjaar van 2018 is de Amsterdamse Singelkerk het toneel van een serie exclusieve ontmoetingen. Na de jarenlange drukbezochte lezingenserie Het Doperscafé kiezen we voor een intiemere setting. In de prachtige oude kerkzaal gaan sprekers van naam na een korte inleiding in gesprek met een select gezelschap over wat hen beweegt, op het snijvlak van geloof en samenleving: Het Dopers Gesprek.

Op dinsdag 12 juni spreekt Lilianne Ploumen, Tweede Kamerlid voor de PvdA en oud-minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, over het thema: ‘Vrouwenrechten, Moederkerk,’ over haar inzet voor het internationale abortusfonds en de bronnen van haar engagement.

Eerder dit jaar waren filosoof en visiting professor Vrijzinnige Theologie Chris Doude van Troostwijk en historicus en publicist Geerten Waling te gast.
Een nieuw seizoen van Het Dopers Gesprek is in voorbereiding.

Entree is kosteloos, maar aanmelden verplicht: er zijn niet meer dan dertig plaatsen beschikbaar.

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
12/06/2018
20:15 - 22:00

Start typing and press Enter to search