NULL

25 maart: Dopers Gesprek met Annemiek Gringold

In het voorjaar van 2019 is de Amsterdamse Singelkerk weer het toneel van een serie persoonlijke ontmoetingen. In de prachtige oude kerkzaal gaan sprekers van naam na een korte inleiding in gesprek met een klein gezelschap over wat hen beweegt, op het snijvlak van geloof en samenleving: Het Dopers Gesprek. En jij kunt erbij zijn.

Op maandag 25 maart spreekt Annemiek Gringold, Conservator van de Hollandsche Schouwburg en het Nationaal Holocaust Museum i.o., over de keuzes die zij maakt bij het samenstellen van de tentoonstellingen op beide locaties en over de dilemma’s en gevoeligheden waar zij mee te maken heeft. Hoe kan er recht worden gedaan aan degenen die hebben geleden onder de holocaust, en tegelijkertijd worden stilgestaan bij slachtoffers van vervolging in deze tijd?

Schuif aan, luister en ga – desgewenst – mee in gesprek. Aanmelden is gratis maar niet vrijblijvend, er zijn niet meer dan dertig plaatsen beschikbaar. Met je aanmelding rekenen wij op je komst! Mail voor meer informatie en/of aanmelding naar secretaris@vdga.nl.

Bent je verhinderd, geef dit dan eveneens door via een mail naar secretaris@vdga.nl of bel naar: 0206246573.

Nog in het verschiet:
Op 15 april is PvdA-Kamerlid en oud-minister Lilianne Ploumen te gast, en op 20 mei is de beurt aan organisatiepsycholoog Aukje Nauta. Zij hield onlangs haar inaugurele rede aan de Universiteit van Leiden. Voor deze gesprekken kunt u zich op een later tijdstip aanmelden. 
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
25/03/2019
20:15 - 22:15

Start typing and press Enter to search