NULL

Singelkerk een van de locaties van het Grachtenfestival

De Singelkerk is een van de locaties van het Grachtenfestival en host het optreden van CLUB CLASSIQUE: CLASSICAL GENERATIONS op 12 augustus om 12.30 uur

Dit avonturierscollectief kom je overal tegen: in het theater, om de hoek in het café, thuis op de buis of zomaar in het wild in een weiland. Voeg daarbij de immer prikkelende programma’s vol onverwachtse dwarsverbanden en het plaatje is compleet. Na vele avonturen voelen de artistiek leiders – violiste Myrthe Helder en cellist Leonard Besseling – steeds meer de behoefte hun ervaringen door te geven aan nieuwe generaties. Dat doen ze vandaag tijdens Classical Generations met drie piepjonge toptalenten: cellist Valentijn Jeukendrup (14), pianiste Akari Bastiaens (10) en sopraan Sterre van Boxtel (19).

Tijdens dit concert luister je naar verschillende generaties musici die samen het podium delen. Samen met de ervaren musici van Club Classique krijgen de jonge helden de kans dat prachtige kamermuziekstuk van hun dromen te spelen voor publiek! Tussendoor gaan de jonge talenten in gesprek met Ab Nieuwdorp, ambassadeur van het festival, ook bekend van NPO Klassiek. In korte gesprekken leer je deze sterren van morgen niet alleen muzikaal, maar ook persoonlijk kennen. Tussendoor trakteert Club Classique op de mooiste juweeltjes uit het kamermuziekrepertoire!

Kom vooral kijken en luisteren naar spetterende dynamiek tussen musici van alle leeftijden. Op gelijkwaardige basis inspireren zij elkaar en dat kun je zien én horen!

Ab Nieuwdorp presentator / Leonard Besseling cello / Myrthe Helder viool / Valentijn Jeukendrup cello / Sterre van Boxtel sopraan / Akari Bastiaens piano / Anna den Herder altviool / Eduardo Paredes viool Club Classique

Voor kaarten klik hier

Start typing and press Enter to search