Onze diensten in tijden van Corona

Het is de eerste keer sinds onheuglijke tijden dat er op de zondagmorgen geen kerkdiensten kunnen plaatsvinden in de Singelkerk of op het Meerpad. Dit zal in ieder geval tot 1 juni duren. Uiteraard hopen wij samen met u dat de omstandigheden daarna weer toestaan om bij elkaar te komen. Maar tot dat moment proberen wij op andere manieren onze gemeente te ondersteunen en gemeenschapszin te verlenen. Zo stellen wij op zondagmorgen een alternatief voor de zondagsdienst beschikbaar; door teksten en/of audio/visuele bestanden met elkaar te delen.

Dit gebeurde voor het eerst op 22 maart jl. U kunt op www.doopsgezindamsterdam.nl/blog/dienst-voor-22-maart-2020/ de beschikbare teksten en de opgenomen korte dienst voor die dag terugvinden.

We hopen dat u op deze wijze toch iets meemaakt van wat er anders gezamenlijk in onze mooie kerk zou zijn gebeurd. De teksten worden behalve via onze website ook via de interne mail en de externe nieuwsbrief gedeeld. Staat uw naam niet op onze lijsten, dan kunt u zich aanmelden via secretaris@vdga.nl.

Spijtig genoeg zijn uiteraard ook al onze andere activiteiten voorlopig afgelast.

Namens de Kerkenraad een goede gezondheid gewenst, en een gezegende week.

Start typing and press Enter to search