NULL

Alle activiteiten afgelast in verband met Coronavirus, inclusief kerkdiensten

Het openbare leven is door het Coronavirus grotendeels tot stilstand gekomen. Ook de Kerkenraad van onze Verenigde Doopgezinde Gemeente Amsterdam heeft in verband met de nieuwste richtlijnen besloten al onze activiteiten voorlopig stil te leggen. Helaas geldt dit ook voor de kerkdiensten, en in ieder geval tot 6 april.
Behalve de diensten vervallen ook alle andere VDGA-activiteiten, zoals de Bijbelkringen. Deelnemers aan deze kringen krijgen hierover persoonlijk bericht.
Om onze achterban in de tussenliggende periode toch zoveel mogelijk steun te bieden en de gemeenschapszin te onderhouden zullen onze voorgangers op zondagmorgen per mail een gebed, een Bijbeltekst en een overweging rondgestuurd. Deze worden verzonden naar de emailadressen die we altijd voor actuele ontwikkelingen gebruiken. Mocht u niet op deze maillijst staan, of het vermoeden hebben dat u hier niet op staat, stuur dan alstublieft een berichtje naar secretaris@vdga.nl met het verzoek om op deze lijst te worden opgenomen. Mocht u daarnaast nog iemand weten die baat kan hebben bij deze informatie, stuur het bericht dan alstublieft door!
De periode van sluiting omvat ook de palmzondagdienst. Dit betekent helaas dat er dit jaar niet gezamenlijk aan palmpasenstokken kan worden gewerkt. In plaats daarvan kunnen de kinderen thuis aan de slag! Mail vóór 28 maart naar l.vandersteur@vdga.nl om je hiervoor aan te melden, dan krijg je materialen en uitleg thuisgestuurd.
Tot slot zijn onze voorgangers gewoon beschikbaar voor pastorale gesprekken – in ieder geval telefonisch. Maar we hopen natuurlijk dat er binnen de gemeente sowieso naar elkaar omgekeken wordt!
In de agenda op onze website vindt u de actuele stand van zaken rond de Corona-maatregelen voor onze gemeente alsmede alle externe evenementen en activiteiten.

Start typing and press Enter to search