NULL

Kerkdeuren (beperkt) open – aanmelding gewenst

Onze deuren zijn weer beperkt open. Er worden weer wekelijks diensten gehouden op de zondagochtend en ook onze andere activiteiten zijn weer van start. Wel hanteren we daarbij voorlopig het geadviseerde maximum aantal van 30 bezoekers.

Belangstellenden voor onze diensten kunnen zich via onze website aanmelden. Om iedereen de kans te geven een aantal keer per maand een dienst bij te wonen vragen wij het publiek zich niet vaker dan eens per twee weken in te schrijven. Op de pagina toegang op onze website vindt u een overzicht van de geplande diensten. U kunt op de betreffende dienst doorklikken en vindt daar dan een inschrijfformulier. Inschrijving is niet meer mogelijk als het maximale aantal bezoekers eenmaal is bereikt.

Gelukkig kan iedereen vanaf deze zondag de dienst thuis meebeleven via www.kerkdienstgemist.nl. We zijn daar te vinden onder ‘Doopsgezind Amsterdam’ of ‘Singelkerk’. Elke zondag krijgt u via deze site om 10:30 toegang tot de live stream van onze diensten en kunt u, waar u ook bent, meeluisteren.

Met het aanbieden van deze streamingsdienst komt de wekelijkse verspreiding per mail te vervallen.

Start typing and press Enter to search