NULL

Dopers Gesprek met organisatiepsycholoog Aukje Nauta

In het voorjaar van 2019 is de Amsterdamse Singelkerk weer het toneel van een serie persoonlijke ontmoetingen. In de prachtige oude kerkzaal gaan sprekers van naam na een korte inleiding in gesprek met een klein gezelschap over wat hen beweegt, op het snijvlak van geloof en samenleving: Het Dopers Gesprek. En jij kunt erbij zijn.

Op maandag 20 mei spreekt organisatiepsycholoog Aukje Nauta, die onlangs haar inaugurele rede hield aan de Universiteit Leiden, over werk met liefde. Veel werkrelaties hebben iets treurigs, stelt zij vast: schoonmakers die niet worden gezien, maaltijdbezorgers die worden opgejaagd door algoritmes, flexwerkers die nauwelijks kunnen rondkomen. Wat is daaraan te doen? Hoe kunnen we werk met liefde in de praktijk brengen?

Schuif aan, luister en ga – desgewenst – mee in gesprek. Aanmelden is gratis maar niet vrijblijvend, er zijn niet meer dan dertig plaatsen beschikbaar. Met je aanmelding rekenen wij op je komst! Mail voor meer informatie en/of aanmelding naar secretaris@vdga.nl.

Ben je verhinderd, geef dit dan eveneens door via secretaris@vdga.nl of bel: 0206246573. 

De kerkdeuren gaan open om 19:45u, het gesprek begint om 20:15u. Wees welkom!

Start typing and press Enter to search