string(106) "https://www.doopsgezindamsterdam.nl/wp-content/uploads/2024/02/231112-fotografie-jeroen-koopman-web-18.jpg"

Singelkerkconcert met Club Classique

Club Classique

Op 14 juli om 16 uur speelt Club Classique samen met Jeroen Koopman in de Singelkerk.
Club Classique is een Nederlands ensemble dat bekend staat om zijn innovatieve en toegankelijke benadering van klassieke muziek. Het ensemble werd opgericht door de broers Rolston, een cellist en een violist, met als doel om klassieke muziek op een frisse en eigentijdse manier te presenteren aan een breed publiek.

Wat Club Classique uniek maakt, is de combinatie van klassieke muziek met andere kunstvormen, zoals theater, dans en visuele kunst. Het ensemble streeft ernaar om barrières tussen musici en publiek te doorbreken, waardoor een informele en ontspannen sfeer ontstaat tijdens hun optredens. Hierdoor wordt klassieke muziek toegankelijker voor een divers publiek, inclusief mensen die misschien minder bekend zijn met het genre.

Club Classique voert vaak uit op bijzondere locaties, zoals clubs, theaters en andere intieme settings, waardoor de luisterervaring een meer persoonlijk karakter krijgt. Het ensemble bestaat uit getalenteerde musici die niet alleen uitblinken in hun instrumentale vaardigheden, maar ook in hun vermogen om het publiek te betrekken en te verrassen.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
14/07/2024
16:00 - 17:00

Locatie
Singelkerk

Start typing and press Enter to search