NULL

Piano recital Artur Buskov

Na twee succesvolle concerten in de Dorpskerk van Durgerdam afgelopen november, organiseren we op zondag 29 januari om 15 uur in de Meerpadkerk een volgend concert. De kerkenraad stelt voor deze gelegenheid de Meerpadkerk ter beschikking.

Artur (31/05/2001) geboren in Odessa, Oekraïne kreeg vóór het uitbreken van de oorlog een  uitnodiging van het conservatorium in Amsterdam om te komen studeren. Na het uitbreken van de oorlog en het sluiten van de grenzen had Artur de grootste moeite om de grens over te komen. Na meerdere pogingen lukte het ‘m uiteindelijk via de Poolse grens Oekraïne te verlaten.

Artur is laureaat van vele nationale en internationale pianoconcoursen en festivals, waaronder Finalist van de “4TH Rosalyn Tureck International Bach Competition” New York. Deelnemer aan het “Internationaal Concours voor jonge pianisten “Merci, Maestro!” Brussel. 1e prijs in het 4e M. Oberman Pianoconcours Dnepr, Oekraïne.

Kaarten €15,- pp.  De opbrengst van de kaartverkoop komt volledig ten goede aan Arthur. Mail secretaris@vdga.nl voor kaarten.

Plaatsen zijn beperkt, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
29/01/2023
15:00 - 16:00

Locatie
Meerpadkerk

Start typing and press Enter to search