NULL

Lenteconcert Roon Staal in Amsterdam

Van 17 maart t/m 10 april trekt zanger-pianist Roon Staal weer door ons land met zijn Lente Tour. Op donderdag  17 maart doet hij de Meerpadkerk in Amsterdam aan. Het concert start om 20.00 uur en de zaal is een half uur voor aanvang van het concert geopend. Lees hier verder voor meer informatie.

Roon Staal, die onlangs zijn 9e filmfestivalprijs ontving als Official Selection van de New York Independent Cinema Awards voor zijn muziekvideo ‘Dreamer’, weet zijn publiek steeds weer te raken met zijn indrukwekkende en harmonieuze zang en pianospel.

Op 8-jarige leeftijd doet Roon Staal, oomzegger van Ede Staal, al ervaring op in het Michaëlskoor uit Oosterland. Drie jaar later speelt hij de rol van Gavroche in de musical Les Misérables in het Carré theater in Amsterdam. Daarna volgen nog meer rollen in de rock-opera ‘Tommy’ en de musicals ‘Rembrandt’ en ‘Petticoat’. Staal werd in 2011 voor de musical ‘Petticoat’ genomineerd voor een prijs in de categorie beste mannelijke bijrol grote musical.  

Tijdens de Lente Tour van Staal passeren enkele bekende covers de revue van Art Garfunkel en Paul Simon zoals ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Help Me Through The Night’ van zijn oom Ede, ‘I Have A Dream’ van Abba en ‘Sailing’ van Gavin Sutherland als ook eigen werken waaronder ‘Promise’, ‘By Her Side’, ‘Als Je Mij Zoekt’, ‘The Garden Of Light’ en het tedere ‘Rust In Bewustzijn’.  

Inmiddels 15 albums en vele optredens in binnen- en buitenland verder, waaronder Vladivostok en Japan, bereikt Roon Staal een steeds groter publiek. Dat publiek waardeert de intieme en kleinschalige concerten waarbij het publiek interactie voelt met de zanger en pianist Staal. 

Een concert voor iedereen die toe is aan een onvergetelijke ervaring. Kaarten voor het concert in Amsterdam zijn te bestellen via www.roonstaal.com of 06-15403125.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
17/03/2022
20:00

Locatie
Meerpadkerk

Start typing and press Enter to search