string(71) "https://www.doopsgezindamsterdam.nl/wp-content/uploads/2022/11/dsm2.jpg"

H4H bezoek aan de Vermaningen in de Zaanstreek

H4H Bezoek aan Doopsgezinde Kerken in Noord-Holland

De Heilige Vierhoek (H4H) is het oecumenische samenwerkingsverband tussen de English Reformed Church op het Begijnhof, de Oude Lutherse Kerk, de katholieke Krijtberg en de Doopsgezinde Singelkerk naast de Krijtberg aan het Singel. Jaarlijks worden er activiteiten georganiseerd, waaronder een uitje. Dit keer is de organisatie van het H4H uitje in handen van Doopsgezind Amsterdam. Op 5 september zullen we een inspirerende rondreis maken langs de Vermaningen in de Zaanstreek. Hier onder volgt het programma voor deze dag.

PROGRAMMA:

09:00 – Vertrek per bus vanaf het Mr Visserplein

Ontvangst in de Doopsgezinde Kerk in Zaandam met koffie en thee. Daarna volgt een bezoek aan de Vermaningen in Koog aan de Zaan en Westzaan.

12:30 – Lunchen in Krommenie

Na de lunch volgt een bezoek aan de Vermaning Midden Beemster met een bezichtiging van de voormalige pastorie en woonplek van schrijvers Betje Wolff en Aagje Deken.

Via Edam, ook een pareltje onder de Vermaningen gaan we naar het Meerpad, het Doopsgezinde Kerkje in Amsterdam Noord. Bij het Meerpad wordt de dag afgesloten met een drankje en is er  tijd om na te praten. Om 17 uur zullen we ongeveer terugzijn op het Mr Visserplein in Amsterdam.

 

Prijs: € 40,00 (dat is inclusief busvervoer, lunch en koffie/thee)

Aanmelden: Geeft u eventuele dieetwensen aan? Opgeven zo snel mogelijk en uiterlijk tot 30 augustus bij info@doopsgezindamsterdam.nl

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
05/09/2024
09:00 - 17:00

Locatie
Meester Visserplein

Start typing and press Enter to search