NULL

Grachtenfestival: Duo Calyptura

Ieder jaar in augustus vindt tien dagen lang het Grachtenfestival plaats. Hét zomerfestival voor klassieke muziek, jazz en muziek uit andere culturen, waarbij jonge musici van over de hele wereld je verrassen met hun eigen muzikale verhaal. Wie de rising stars wil leren kennen, komt naar het Grachtenfestival! Verleden, heden en toekomst komen samen in eigentijdse combinaties van musici, genres en locaties. Daarbij dient de stad Amsterdam, van oost tot west en van noord tot zuid, als decor. En ook dit jaar zijn er weer voorstellingen in de Doopsgezinde Singelkerk. 

Deze ochtend neemt Duo Calyptura je mee op een muzikale reis! Met muziek uit Frankrijk van Francis Poulenc en Germaine Tailleferre, Duits-Italiaans repertoire met de befaamde Chaconne van Tomaso Antonio Vitali, en muziek uit Engelstalige gebieden met werken van Gerard Bales, Edward Elgar en de Rapsodie van de Amerikaanse componist Paul Creston, een frivool stuk muziek waarin de invloeden uit de jazzmuziek duidelijk hoorbaar zijn. Op deze ochtend word je meegenomen in de wondere wereld van het saxofoon-orgel duo!

Lees hier meer over het Duo Calyptura en klik hier voor het bestellen van toegangskaarten.

’s Middags om 14:00 uur (óók op vrijdag 20 augustus) speelt jazzsensatie N∆BOU in de Singelkerk. Klik hier voor meer info en kaarten!

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
20/08/2021
11:00 - 12:00

Locatie
Doopsgezinde Singelkerk

Start typing and press Enter to search