NULL

Gerard van Westerloolezing met Patrick Radden Keefe – Over de wereld van verslavende opiaten

Stichting Verhalende Journalistiek presenteert: een avond met Patrick Radden Keefe!

De jaarlijkse Gerard van Westerloolezing van Stichting Verhalende Journalistiek is een eerbetoon aan één van de grondleggers van de verhalende journalistiek in Nederland. Elk jaar spreekt een bekende schrijvende journalist over de keuzes die hij of zij heeft gemaakt: welke verhalende tools zet diegene in en waarom? Wat kunnen andere journalisten hiervan leren? Op maandag 27 september is schrijver Patrick Radden Keefe onze gast.

Binnenkort komt de Nederlandse vertaling van Keefe’s nieuwe boek uit: Het Pijnstillerimperium: de geheime familiegeschiedenis achter de opiatencrisis. Een onthullend en razend interessant boek over de Sackler-familie en de wereld van verslavende opiaten (en tegelijk een aanklacht tegen de hebzucht van superrijken). Na afloop een Q&A met journalist Maarten van Gestel en een signeersessie.

Je kunt Keefe kennen van zijn werk voor The New YorkerSlate, de BBC of zijn bestseller Say Nothing. Wil je daar meer over weten? Luister dan naar onze podcast met Keefe over de ins en outs van het bestsellerschrijven.

Klik hier voor kaarten. Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen!

Let op: Voor het bijwonen van deze bijeenkomst heeft u een Coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag, een vaccinatie- of een herstelbewijs zijn. Het Coronatoegangsbewijs kunt u laten zien via de CoronaCheck-app. (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen).
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
27/09/2021
19:30 - 22:00

Locatie
Doopsgezinde Singelkerk

Start typing and press Enter to search