NULL

Geloof en een Hoop Zonnepanelen

Vrolijke voorstelling over duurzaamheid!

Geloof en een Hoop Zonnepanelen
Op donderdag 25 mei om 20:00 uur spelen verhalenverteller Kees Posthumus en multimuzikant Henk van Glabbeek hun voorstelling ‘Geloof en een hoop zonnepanelen’ in de Ilper Vermaning.
In een afwisselende, vrolijke voorstelling wordt met tal van verhalen en liedjes de schepping gevierd, zorgen over de schepping gedeeld, verschillen overbrugd en onderzocht hoe wij ons kunnen inzetten voor een duurzame toekomst. Er klinken nieuwe scheppingsverhalen en een groen-gelovige meezinger, er wordt live gekookt en er is eco-fitness. Henk van Glabbeek omlijst dit alles met diverse oosterse instrumenten, zoals tar, ney en duduk.

Ilper Vermaning, 25 mei 20:00 – 21:15 uur
Ilper Vermaning: Den Ilp 3 1127 PA
Toegang €13,50 inclusief consumpties
Reserveren via www.projectgeestdrift.nl

Geloofsgemeenschappen zijn zich terdege bewust van de gevaren die de klimaatcrisis voor de aarde en haar bewoners met zich meebrengt. Er komen in Nederland steeds meer groene synagogen, kerken en moskeeën. Wie gelooft dat de schepping een geschenk van God is, is geroepen daar goed voor te zorgen.

Kees Posthumus (verhalenverteller en kerkjournalist) schreef het boek ‘Geloof en een hoop zonnepanelen’ in opdracht van GroeneKerken, waar zo’n vierhonderd kerken bij zijn aangesloten.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
25/05/2023
20:00 - 21:15

Locatie
Ilper Vermaning

Start typing and press Enter to search