NULL

Het Dopers Gesprek

In het voorjaar van 2018 is de Amsterdamse Singelkerk het toneel van een serie exclusieve ontmoetingen. Na de jarenlange drukbezochte lezingenserie Het Doperscafé kiezen we voor een intiemere setting. In de prachtige oude kerkzaal gaan sprekers van naam na een korte inleiding in gesprek met een select gezelschap over wat hen beweegt, op het snijvlak van geloof en samenleving: Het Dopers Gesprek.

Op dinsdag 10 april spreekt Chris Doude van Troostwijk, filosoof en visiting professor Vrijzinnige Theologie aan het Doopsgezind Seminarie, over het thema Wijsheid, Democratie en Transparantie. Over het maatschappelijk belang van respectvolle geheimhouding en religieuze onwetendheid.

Op dinsdag 22 mei is historicus en publicist Geerten Waling te gast, op dinsdag 12 juni PvdA-Kamerlid en oud-minister Lilianne Ploumen. De aanmelding voor deze bijeenkomsten zal een maand tevoren worden geopend.

Aan deze activiteit kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen. Wil je graag in gesprek met Chris Doude van Troostwijk ? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier.

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

 

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
10/04/2018
20:15 - 22:00

Start typing and press Enter to search