bool(false)

Dopersgesprek

VOORBIJ DE VERKIEZINGEN: NIEUW VERTROUWEN?

Op dinsdag 28 november spreken politiek journalisten Thijs Broer en Peter Kee over de uitslag van de Kamerverkiezingen en de betekenis daarvan.

 

Het politieke speelveld ligt met Nieuw Sociaal Contract van Pieter Omtzigt, de BoerBurgerBeweging van Caroline van der Plas, het aangekondigde vertrek van Mark Rutte én het aantreden van een hele reeks nieuwe lijsttrekkers voor het eerst in lange tijd weer volledig open.

Wat brengen de Kamerverkiezingen van 22 november, de spannendste in jaren? Zal het politieke midden zich herstellen, voorbij de polarisatie? Is de kans op een nieuwe bestuurscultuur eindelijk doorgebroken? En gloort er nieuw vertrouwen in de politiek?

Thijs Broer en Peter Kee zullen duiding geven aan de verkiezingsuitslag en de gevolgen daarvan.

 

Thijs Broer en Peter Kee werken al vele jaren als politiek journalist. Peter Kee onder meer als politiek redacteur bij Buitenhof, Pauw & Witteman, Pauw, Op1, Radio 1 en Khalid & Sophie. Thijs Broer bij Vrij Nederland, Pauw en Op1.

Regelmatig duiden zij de politiek op radio en tv. Samen schreven zij ‘Code Rood. Het verhaal achter het coronabeleid,’ Uitgeverij Pluim, 2021.

 

 

Schuif aan, luister en ga – desgewenst – mee in gesprek.

 

Het gesprek met Thijs Broer en Peter Kee is een aflevering in de serie persoonlijke ontmoetingen die ook dit seizoen weer in de Amsterdamse Singelkerk plaatsvindt. In de prachtige oude kerkzaal gaan sprekers van naam na een korte inleiding in discussie met een klein gezelschap over wat hen beweegt, op het snijvlak van geloof en samenleving. En jij kunt erbij zijn.

 

Aanmelding

28-11-2023 Dopersgesprek

Inschrijfformulier DopersGesprek 28-11-2023

Naam(Vereist)

 

 

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
28/11/2023
20:15 - 21:30

Locatie
Singelkerk

Start typing and press Enter to search