NULL

Concert voor orgel en piano

Op zondagmiddag 7 mei om 14.00 uur vindt er een concert plaats in de Singelkerk waar o.a. ‘ScanDino’, wordt uitgevoerd, een fantasie voor orgel en piano. Het stuk is geschreven door Dick Klomp en de combinatie van orgel en piano mag je gerust bijzonder noemen. In de Singelkerk zijn beide instrumenten aanwezig en Klomp heeft ruime ervaring met het componeren voor deze beide instrumenten samen. Jeroen Koopman bespeelt het orgel en Dick Klomp zit achter de vleugel. Tijdens het spelen worden op een scherm beelden van Scandinavië getoond met daarbij informatie over het verloop van het stuk. Joël Friso maakte de beeldmontage.

Verder werken mee: Karouchka Visscher die enkele liederen van Kurt Weill zingt; en Elvira Vis die op gitaar werk van Scarlatti, Mendelssohn, Llobet en Dyens speelt. Dick klomp speelt zijn ‘Rhapsodie in 6 Beaufort’ (Ik voel de winden Gods vandaag..) en Jeroen Koopman sluit af met de spetterende Toccata van Widor. Het is een gevarieerd programma waarvoor u hartelijk bent uitgenodigd!

De toegang is vrij maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Voor de kerkgangers die na de dienst niet naar huis gaan is er een broodje beschikbaar.

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
07/05/2017
14:00 - 15:30

Start typing and press Enter to search