NULL

Singelkerkconcert met Club Classique

Singelkerkconcert met Club Classique

Datum: 14 juli
Locatie: Singelkerk
Aanvang: 16:00 uur

Op zondagmiddag 14 juli vindt het tweede concert plaats van de Singelkerkconcertserie in de Singelkerk in hartje Amsterdam. Een serie die een podium biedt voor vooral jonge muzikanten en waarin een rol is weggelegd voor onze organist Jeroen Koopman. Dit keer verwelkomen we het  gerenommeerd ensemble Club Classique in de Singelkerk.

Club Classique, opgericht door Myrthe Helder en Leonard Besseling, staat bekend om sprankelende uitvoeringen en een innovatieve benadering van klassieke muziek. Tijdens dit concert bundelen ze hun krachten met Jeroen Koopman, die op het orgel van de Singelkerk werken zal uitvoeren van Widor, Vitali en Saint-Saëns.

Het programma biedt een mix van jong en ouder talent. Pianist Jorian van Nee en altvioliste Anuschka Pedano vertegenwoordigen de twintigers, terwijl de 15-jarige violiste Adinda van Delft als jongste deelnemer schittert in het langzame deel van Bruch’s vioolconcert. Daarnaast speelt zij mee in het pianokwintet van Dvořák. Van Nee’s eigen compositie, geïnspireerd door Bruch, is ook te horen.

De musici zullen het publiek meenemen in hun keuze voor de verschillende composities, wat zorgt voor een gevarieerd programma vol hoogromantiek en verrassende uitstapjes.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Gezien de beperkte plaatsen en grote belangstelling, wordt aangeraden snel tickets te reserveren.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op 14 juli. Meer info en kaarten: https://www.doopsgezindamsterdam.nl/singelkerkconcerten/

Start typing and press Enter to search