Thuisdienst voor zondag 18 oktober 2020

Vandaag, zondag 18 oktober, wordt de dienst verzorgd door Henk Leegte met orgelmuziek van Jeroen Koopman.
U kunt de tekst van de dienst hier vinden: klik op standaard of groter lettertype; óf u kunt de voorgelezen overweging inclusief muziek beluisteren via onderstaande opname. De opname duurt ruim een half uur.

 

 

Ook in Noord hebben Betty Lavooij (orgel), Joop Lavooij (camera) en voorganger Essemie van Dunné weer een korte video-dienst opgenomen. Over het verhaal van de dood van Sarah. U kunt deze dienst bekijken via deze link: https://youtu.be/7uLEOj5apyE

 

Wij wensen u een goede dienst, lijfelijk op afstand maar in de geest verbonden.

 

Collectebestemming: Jongerencultuurfonds
De collecteopbrengst van deze week is bestemd voor het Jongerencultuurfonds. In Amsterdam leeft één op de vier kinderen in gezin op de armoedegrens! Doel van het Jongerencultuurfonds is het scheppen van mogelijkheden voor deze kinderen om ook deel te nemen aan culturele activiteiten, zoals ballet, muziek, toneel. Het Jongerencultuurfonds doet dit door fondsen beschikbaar te stellen voor een lidmaatschap of een bijdrage met een maximum van €400 per jaar. Kinderen hebben geen enkele invloed op de inkomenspositie van hun ouders, maar verdienen kansen om zich positief  te ontwikkelen, ook op het gebied van cultuur. Rekeningnummer NL64INGB0005167707 t.n.v. Stichting Jongerencultuurfonds.
U kunt uw gift ook via de GIVT-app overmaken.

Digitaal schenken met GIVT
Sinds een paar maanden kunt u bij ons uw collecte-bijdrage ook doen via de GIVT-app. Daartoe hoeft u niet fysiek in de kerk aanwezig te zijn, dit kan ook vanuit huis en wel op de volgende  manier:
Open de GIVT-app. U komt meteen in het betaalgedeelte (‘Kies je bedrag’). De app begint automatisch bij ‘collecte 1’, dat is het collectedoel van de week. Hier kunt u een bedrag invullen. Wilt u ook aan Doopsgezind Amsterdam schenken, dan tikt u op het +-teken om nog een collecte toe te voegen. Deze bijdrage, ‘collecte 2’ gaat naar de VDGA. Hierna tikt u op ‘volgende’. U krijgt dan een overzichtje met betaalmethoden (‘Kies hoe je wilt geven’). Vanuit huis kiest u voor ‘QR-code’ of ‘Lijst’. Kiest u voor het laatste, dan komt u op een lijst met namen van deelnemende organisaties. Wij zijn te vinden als ‘Doopsgezind Amsterdam’. Kiest u voor de methode QR-code, dan kunt u de QR-code onderaan dit bericht gebruiken.

Wilt u meer weten? Bekijk op uw gemak de website: https://www.givtapp.net/hoe-geef-ik-met-givt/

 

Start typing and press Enter to search