Kamer te huur in Zon’shofje

Ben jij niet ouder dan 21 jaar en wil je samen met 30 andere studenten en jongeren maximaal vijf jaar wonen in een monumentaal hofje in hartje Amsterdam? Dan is het Zon’shofje wellicht wat voor jou, een woongemeenschap van Doopsgezind Amsterdam voor studenten. Op korte termijn komen daar weer kamers vrij.

Interesse?
Schrijf dan vóór 21 januari 2021 een brief waarin je vertelt wie je bent, waarom je een kamer zoekt en overtuig ons waarom juist jij geschikt bent om samen met 30 anderen in een hofje van Doopsgezind Amsterdam te wonen. Waarom wil je dat? Wat zou jij aan de woongemeenschap bijdragen? Laat ons ook weten wat je studeert en in welk jaar van je studie je bent. Je kan je brief sturen naar Singel 452, 1017 AW onder vermelding van ‘Bewonerscommissie Zonshofje’ of mailen naar zonshof@vdga.nl.

Na 21 januari kiezen wij uit alle binnengekomen brieven een kandidaat die wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Mocht jij niet worden uitgenodigd dan mag je een volgende keer natuurlijk altijd opnieuw een poging wagen.

Vragen? Mail dan naar zonshof@vdga.nl en/of kijk hier voor meer informatie over het hofje.

Bij grote aantallen reacties wordt de inzendtermijn eerder gesloten.

Start typing and press Enter to search