Dienst voor zondag 14 juni 2020

Terwijl wij de dagen aftellen tot wij weer met elkaar kunnen samenkomen, presenteren wij hierbij de opgenomen thuisdienst voor deze zondag 14 juni.

De dienst werd deze week voorbereid en voorgelezen door Essemie van Dunné. Het orgelspel is als steeds van Jeroen Koopman. Hij speelt in deze overweging achtereenvolgens:

  1. Lied 600: Licht, ontloken aan het donker
  2. Lied 428: Life so full I give to you
  3. Johann Sebastian Bach: Ich ruf zu dir, BWV 639, en tot slot:
  4. Lied 418: God, schenk ons de kracht

U vindt de tekst van de overweging hier maar u kunt de dienst ook samen met ons beluisteren via onderstaande balk. De opname duurt een klein half uur. Druk op het linkerpijltje om af te spelen!

 

De wekelijkse diensten blijven slechts een beperkte tijd online beschikbaar. Wilt u ook wekelijks onze teksten en geluidsbestanden in uw mailbox ontvangen om altijd na te kunnen luisteren? Word vriend van Doopsgezind Amsterdam en de digitale diensten worden u elke week toegezonden.

Digitale collecte

Het is in idA al een paar keer genoemd, maar inmiddels zijn we bijna zover: ook bij Doopsgezind Amsterdam gaan we starten met digitaal collecteren. Natuurlijk blijft contant geven ook altijd mogelijk, maar het is steeds minder vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft. De meeste mensen betalen inmiddels heel veel zaken met hun pinpas of telefoon. Pinbetalingen zijn natuurlijk ook wel zo veilig, makkelijk én hygiënisch. Voor iedereen die er altijd bewust aan moet denken contanten mee te nemen naar de dienst hebben we dan ook goed nieuws: op 5 juli, meteen bij de eerste live dienst, gaan wij van start met een nieuwe manier van collecteren, waarbij u met uw smartphone kunt doneren. Dat doen wij samen met Givt; het bedrijf dat deze oplossing maakt. Op de website van GIVT vindt u meer informatie (https://www.givtapp.net/) en via onderstaande link kunt u een filmpje bekijken waarin u alvast kunt zien hoe het allemaal werkt:

https://givt.stackstorage.com/s/5Yr6iesnuS1JYci (klik op de pijl om het filmpje te starten).

Wilt u gebruik maken van deze service? Dan heeft u de Givt-app nodig. Die kunt u downloaden op www.givtapp.net/download.

Heeft u vragen over de installatie of het gebruik van deze app? Stuur ze per mail naar secretaris@vdga.nl.

Betaalt u liever contant? Geen probleem, want contant geld geven aan de collecte kan altijd.

 

Wij wensen u een goede dienst, lijfelijk op afstand maar in de geest verbonden.

 

 

 

Start typing and press Enter to search