Dienst voor 22 maart 2020

Het is de eerste keer sinds onheuglijke tijden dat er op de zondagmorgen geen kerkdienst zal plaatsvinden vanuit de Singelkerk. Deze eerste zondag dat we niet als gemeenschap van mensen bij elkaar kunnen komen is de dienst voorbereid door onze vertrouwde gastpredikant ds Jaap Brüsewitz uit Leiden, die al voordat de maatregelen werden genomen op het preekrooster stond om voor te gaan in de Singelkerk. Graag maken we de teksten voor deze dienst hierbij voor u beschikbaar. U treft ze aan door te klikken op deze link: 22-maart-2020-thuisdienst.

Ook aan het Meerpad is deze zondag geen dienst. Wel heeft onze Essemie van Dunné van tevoren een korte dienst opgenomen, samen met organist Betty Lavooij.

We hopen dat u op deze wijze toch iets meemaakt van wat er anders gezamenlijk in onze mooie kerk zou zijn gebeurd. De teksten worden behalve via onze website ook via de interne mail en de externe nieuwsbrief verstuurd. Staat uw naam niet op onze lijsten, dan kunt u zich aanmelden via secretaris@vdga.nl.

Mocht u mensen kennen die deze berichten niet ontvangen maar wel op prijs zouden stellen, dan kunt u ze uiteraard doorsturen – heel graag zelfs! Ook het fysiek doorsturen van het afgedrukte document naar mensen die geen toegang tot internet hebben wordt zeer gewaardeerd.

Namens de Kerkenraad een goede zondag gewenst, en een gezegende week.

Start typing and press Enter to search